Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

McLaren presenteert nieuwe reservecoureur voor 2024

Pato O'Ward wordt volgend seizoen reservecoureur bij McLaren. Dat is in aanloop naar de slotrace van dit seizoen in Abu Dhabi aangekondigd.

Pato O'Ward Abu Dhabi 2022
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ondanks dat Pato O'Ward de eerste vrije training in Abu Dhabi als rookie nog moet rijden, is hij de dag ervoor al aangekondigd als de nieuwe McLaren-reservecoureur voor het 2024-seizoen.

De coureur zal volgend seizoen de rol als reservecoureur bij het team uit Woking vervullen naast zijn werkzaamheden in de IndyCar, waar hij voor Arrow McLaren uitkomt. De Mexicaan is al sinds 2020 aangesloten bij het team, en heeft in de tussentijd ook al meerdere tests uitgevoerd.

O'Ward laat zelf in het persbericht weten erg blij te zijn met zijn nieuwe rol binnen de McLaren-familie: "Ik heb al veel tijd doorgebracht met het Formule 1-team door eerder in de vrije trainingen te rijden en deel te nemen aan een paar tests. Ik heb altijd gezegd dat het nooit een slechte dag is als je in een F1-auto mag stappen, dus ik kijk ernaar uit om naast mijn werkzaamheden bij Arrow McLaren ook deel uit te maken van de reservecoureurspool voor volgend jaar. Dank Andrea (Stella, red.) en Zak (Brown, red.) voor deze geweldige kans."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training