© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Mercedes: 'Bescheidenheid past ons na GP Oostenrijk'

04 jul. 2018 17:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Mercedes stond er in Oostenrijk goed bij in de kwalificatie, maar kwam een dag later van een hele koude kermis thuis. Mercedes werd een lesje in bescheidenheid bijgebracht.

Mercedes weer met beide benen op de grond

Mercedes-teambaas Toto Wolff bestempelde de zondag van het Oostenrijkse Grand Prix-weekend met een dubbele uitvalbeurt als 'de meest pijnlijk dag van de afgelopen zes jaar'.

"Auto- en motorsport kan ontzettend wreed zijn en dat werd voor ons op de Red Bull Ring pijnlijk duidelijk. Na dat debacle past ons bescheidenheid", zo wordt Wolff geciteerd door Speedweek.de.

"Je kan de allersnelste snelste auto hebben, maar als je als team fouten maakt kan het dubbeltje heel snel de andere kant op vallen."

Mercedes hoopt op Silverstone orde op zaken te stellen. Het team kan daarbij rekenen op wat Wolff omschrijft als de 'geweldige leiderskwaliteiten van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas':

"Zij hebben ons er als echte teamspelers op gewezen dat Mercedes de laatste jaren de snelste en betrouwbaarste auto's bouwde. We zijn vastbesloten om met hen heel hard terug te vechten. Het is een uitdaging die we niet uit de weg gaan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen