Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes hint op een wel heel bijzondere kleur voor de nieuwe bolide

Geen zwart, geen zilver, maar de afgelopen dagen wordt door Mercedes op een andere bijzondere kleur gehint in aanloop naar de launch van de W14.

De afgelopen weken heeft Mercedes het er maar druk mee op social media. In aanloop naar de onthulling van de Mercedes W14, volgende week woensdag, hint men uitvoerig naar de kleuren waarmee Lewis Hamilton en George Russell dit jaar zullen rijden. Niet alleen lijkt zwart een comeback te maken, als we de hints mogen geloven , maar op donderdag zagen we ook een andere kleur meermaals de revue passeren op de social media kanalen van de Silver Arrows.

1623701250008133638

Excited to show you what we've been working on 👀😁 @SherwinWilliams pic.twitter.com/1kopLx7OSR — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) February 9, 2023

Roze!

Hoe zilver die zilverpijlen dit jaar blijven, is namelijk nog maar de vraag. We zien Mercedes namelijk duidelijk hinten op de kleur roze. Nou lijkt het ons zeer onwaarschijnlijk dat roze de hoofdkleur gaat worden, maar we kunnen dus wel enkele roze tinten verwachten, net als het bekende groen van de Maleisische hoofdsponsor Petronas. Welke kleuren zie jij graag op de Mercedes? Laat het ons weten in de comments.

1623732138318172163

2023 prep continues 🎨💪 @SherwinWilliams pic.twitter.com/mjVYCD4nwv — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) February 9, 2023

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'