Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Mercedes verliest topman aan Aston Martin

Racing Point-teameigenaar Lawrence Stroll heeft Mercedes-topman Tobias Moers aangesteld als de nieuwe CEO van Aston Martin.

Tobias Moers
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aston Martin

Het gerucht hing al een tijdje in de lucht en nu heeft Aston Martin dat ook bevestigd. Tobias Moers wordt de nieuwe CEO van het Britse sportwagenmerk en vervangt daarmee Andy Palmer. Moers komt over van Mercedes, alwaar hij leiding gaf aan de performance-afdeling AMG.

Met de move lijken de banden tussen Mercedes en Aston Martin opnieuw sterker te worden aangehaald, wat de geruchten over een samenwerking binnen de Formule 1 zal voeden. Aston Martin-sportwagens maken al gebruik van Mercedes-motoren, evenals Racing Point, volgend jaar om te dopen tot het Aston Martin F1 Team.

Lawrence Stroll is ondertussen zeer content met het aanstellen van Moers: "Hij is de juiste persoon om Aston Martin te gaan leiden. Onze ambities zijn torenhoog, net als onze wil om te slagen", aldus de vader van Lance Stroll.

Moers is op zijn beurt eveneens opgetogen met zijn transfer: "Ik heb altijd de passie voor sportwagens gehad en vindt het geweldig om zo'n iconisch merk, waar ik al nauw mee samenwerkte aan het begin van de samenwerking tussen beide partijen, te vertegenwoordigen."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Mercedes

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"