Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

'Michael Schumacher voor geheime behandeling in ziekenhuis Parijs'

Zevenvoudig F1-wereldkampioen Michael Schumacher is volgens de Franse krant Le Parisien op maandag opgenomen in een ziekenhuis in Parijs voor een 'geheime behandeling'

Michael Schumacher
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Michael Schumacher zou volgens Le Parisien maandagmiddag zijn binnengebracht bij het Pompidou-ziekenhuis. Daar zou hij onder leiding van de gerenommeerde Franse chirurg Philippe Menasche een stamceltransplantatie hebben ondergaan. Het management van de voormalig F1-coureur heeft nog niet gereageerd op het bericht.

Schumacher raakte in december 2013 zwaargewond bij een ski-ongeval en lag geruime tijd in coma nadat hij met zijn hoofd op een rots viel en zwaar hersenletsel opliep. Nadat hij maanden in coma lag werd hij thuis in Zwitserland verder behandeld. Het management van de coureur heeft in de afgelopen vijf jaar zeer weinig informatie omtrent de gezondheidssituatie van Schumacher naar buiten gebracht.

In een rechtszaak tegen een Duits magazine werd duidelijk dat 'Schumi' niet kon lopen. Sinds zijn ongeval is hij niet meer in de openbaarheid verschenen. Meest recente berichtgeving kwam op naam van Jean Todt die meldde dat hij met Schumacher naar F1-races keek in zijn huis in Zwitserland.

Luister nu de nieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365 met Tom Coronel, Jeroen van Inkel en Joe van Burik.

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verstappen flirt met IMSA "Paar keer over gesproken"