Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Niki Lauda: 'Max Verstappen kan de grootste F1 coureur ooit worden'

Dat Mercedes behoorlijk gecharmeerd is van Max Verstappen is inmiddels wel algemeen bekend. Toch moet Mercedes nog even wachten om de jonge Nederlander te verleiden tot een overstap.

Verstappen bevestigde onlangs in gesprek met F1-analist Martin Brundle al dat er wel degelijk contact is geweest met Mercedes maar dat hij het volste vertrouwen heeft in Red Bull Racing. In gesprek met het Braziliaanse Globo laat Niki Lauda, de teamadviseur van Mercedes, dan ook weten dat ze de ontwikkeling van de jonge Nederlander scherp in de gaten houden. "Natuurlijk houden we Max goed in de gaten. Hij is de meest getalenteerde Formule 1 coureur die ik ooit heb gezien."

Toch heeft Lauda ook nog een tip voor onze landgenoot. "Het enige wat ik hem wil meegeven, is dat hij met beide voeten op de grond moet blijven. Hij heeft een beetje de neiging om de controle over zichzelf te verliezen. Als hij deze impulsen onder controle weet te krijgen, dan kan hij uitgroeien tot één van de grootste Formule 1 coureurs ooit."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'