Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Norris haalt grappend uit naar Verstappen: "Hij is gewoon bang!"

Dat Lando Norris en Max Verstappen prima met elkaar door een en dezelfde deur kunnen, is al langer bekend. Daar horen natuurlijk ook wat grappen en grollen bij.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Dit keer deelt Lando Norris vanuit zijn eigen huis wat speldenprikjes uit aan Formule 1-collega en goede simracevriend Max Verstappen. In een video podcast op Sky Sports werd de jonge Brit namelijk gevraagd naar zijn simraceavonturen samen met de Limburger.

De twee deden bijvoorbeeld beiden mee aan het Real Racers Never Quit-kampioenschap, gedurende welke er gebruik werd gemaakt van het spel iRacing. In tegenstelling tot Verstappen doet Norris ook mee aan het officiële virtuele Formule 1-kampioenschap, dat wordt verreden op de officiële F1-game.

De Nederlander laat die F1-game vooralsnog links liggen. Als Norris wordt gevraagd of Verstappen dat uit de angst om te verliezen doet, is de Brit duidelijk: "Absoluut, hij is gewoon bang!", zo grapt hij, om er vervolgens aan toe te voegen dat hij eigenlijk geen idee heeft.

"De Formule 1-game is echt heel leuk. Je racet in een F1-bolide, de bochtensnelheid voelt gewoon heel snel. Op sommige vlakken voelt het echt alsof je in een Formule 1-wagen zit en daarbovenop kan je ook nog eens op echte Formule 1-circuits rijden", zo stelt Norris vast.

"Maar er zijn ook andere programma's, zoals iRacing, die meer variëteit bieden. In die game kan je zowel GT-auto's als single seaters besturen en veel meer andere dingen doen. Dat vindt Max leuker, denk ik, die variatie, in plaats van elke keer weer die F1-auto's."

"Ik denk sowieso niet dat hij het F1-spel veel heeft gespeeld en Max zegt altijd dat hij wil winnen als hij ergens aan meedoet. Geen idee of hij niet meedoet omdat hij niet kan winnen, of dat hij er gewoon geen vertrouwen in heeft omdat hij het spel weinig heeft gespeeld", aldus de 20-jarige Brit.

1 reactie

    Breaking Officieel: Oostenrijkse overheid verleend F1 toestemming voor twee races