Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris op het matje geroepen voor gevaarlijk rijgedrag

Lando Norris moet vrezen voor een straf na afloop van de sprintrace in Austin. De Brit verdedigde met hand en tand ten opzichte van Charles Leclerc en daar willen de stewards nog wel even naar kijken.

Norris SQ Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lando Norris is in een fel titelgevecht verwikkeld met Max Verstappen, maar moest tijdens de sprintrace toezien hoe Verstappen domineerde. De Brit moest flink in de verdediging ten opzichte van de beide Ferrari-coureurs, wat resulteerde in een blokkerend wiel in bocht één. Dit resulteerde in een inhaalactie van Carlos Sainz én in het feit dat Charles Leclerc druk uit kon oefenen op Norris.

In een uiterste poging om Leclerc achter zich te houden raakten de beide heren elkaar bijna in bocht vijftien. Norris ging heel laat naar de binnenkant, waardoor Leclerc alles op alles moest zetten om een crash te voorkomen. Voor dat gevaarlijke rijgedrag moet Norris zich nu bij de stewards melden.

Bekijk hieronder de beelden!

Update

De wedstrijdleiding besloot om Norris niet te bestraffen voor zijn actie, nadat het de beelden had bestudeerd. Volgens hen was er geen sprake van gevaarlijk rijgedrag.

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP Verenigde Staten 2024