Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Verstappen en Red Bull gewaarschuwd door woorden Norris: "Méér dan in Singapore"

Het lijdt geen twijfel dat Lando Norris en McLaren tot de grote favorieten behoren voor de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten. Norris zelf gooit met betrekking tot zijn kansen nog wat olie op het vuur.

Norris Verstappen GP Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull en Max Verstappen zijn gewaarschuwd. Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Lando Norris, zo blijkt als Norris onder andere RacingNews365 te woord staat in Austin. Hij krijgt de vraag of hij met dezelfde mate van vertrouwen is afgereisd naar Austin als eerder naar Singapore.

"Dank denk ik wel ja, waarschijnlijk zelf met nog iets meer vertrouwen. Terugkijkend naar vorig jaar hadden we in Amerika een betere auto dan in Singapore. Ik weet dat de zaken wat door elkaar liepen vanwege verschillende strategieën, maar dat was een goed weekend."

Echter, de baan van dit jaar is niet de baan vorig jaar, zo weet ook Norris: "Sommige dingen zijn veranderd, met onder andere een nieuw baanoppervlak en hier en daar een licht gewijzigde lay-out (wat vooral betrekking heeft op de run-off gebieden, red.)." Er liggen dus altijd wel wat vragen die nog beantwoord dienen te worden."

"Maar met hoe we hier vorig jaar presteerden en met hoe we de laatste vier à vijf races presteren, kunnen we vol vertrouwen zijn dat we opnieuw vooraan meedoen."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen saga Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje