Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris wijst naar Verstappen na touche met Hamilton: "Normaal gesproken hoeft dat daar niet"

De race van Lando Norris was na de eerste paar bochten al zo goed als over toen hij zijn voorvleugel kapot reed op de Mercedes van Lewis Hamilton. Bij zijn analyse van het incident wijst hij in eerste instantie naar Max Verstappen.

Norris Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Als Lando Norris door Viaplay gevraagd wordt hoe zich voelt, nadat hij een dag eerder nog de meest blije coureur uit de paddock was, kan hij niets anders dan zijn schouders ophalen. Een mix van teleurstelling en cynisme is merkbaar.

Want de snelheid gedurende de race was niet top: "Maar dat hadden we ook wel zo verwacht." De grootste schade werd in de meest letterlijke zin van het woord geleden in de eerste paar bochten. Hij reed in bocht twee zijn wing endplate stuk op de achterkant van de Mercedes W14 van Lewis Hamilton. Wat gebeurde er?

"Het was ongelukkig. Iedereen kwam als een soort harmonica bij elkaar, omdat Max Verstappen terug op de ideale lijn kwam. Dat kon ik vanuit mijn perspectief echter niet zien. Ik wist niet dat ik er verstandig aan deed om daar even te remmen. Dat hoef je daar normaal ook niet te doen. Misschien dat ik de situatie verkeerd beoordeeld heb."

Bekijk het totale video-interview hieronder terug.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

35 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff