Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Nyck de Vries

Nyck de Vries tipt verrassing voor natte kwalificatie GP Canada

Mocht de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Canada nat verlopen, dan verwacht Nyck de Vries veel van één middenveldteam in het bijzonder. En van zichzelf?

De Vries Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was inderdaad een chaotische dag, de vrijdag van de Formule 1 Grand Prix van Canada. Het maakt dat Nyck de Vries niet kan inschatten waar het team staat: "Nee totaal niet. Echt totaal niet", zo benadrukt hij ten overstaan van onder andere RacingNews365.

Hij geeft aan dat het wegvallen van de eerste vrije training en regen in de tweede vrije training verre van ideaal was: "Maar het is uiteindelijk hetzelfde voor iedereen."

Bovendien wordt er met name vandaag (zaterdag) veel regen verwacht en dan is alle data van gisteren alweer minder relevant. Zou regen goed zijn voor AlphaTauri? Ook op dat antwoord moet De Vries een antwoord schuldig blijven. Wel verwacht hij op een natte baan één middenveldteam goed van voren te zien.

"De McLarens zijn vaak sterk in dat soort omstandigheden, dus vanuit het middenveld zullen zijn goed mee kunnen doen. En wij moeten vervolgens zien waar we staan."

Want wanneer hebben wij nou helemaal in de regen gereden?", zo vraagt de Fries zich hardop af: "In Monaco, ja, maar op een normale baan? De laatste keer in Australië reed ik in de regen niet, want toen had ik problemen", zo besluit De Vries, concluderend dat hij nog niet super veel F1-ervaring op een echt natte baan heeft.

Forbidden

Weddenschappen Nyck de Vries

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

2 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen