Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Esteban Ocon

Ocon: "Mooi dat mijn toekomst het gesprek van de dag is"

Esteban Ocon is nog niet zeker van een Formule 1-stoeltje voor het 2020-seizoen. Mercedes, het team wat hem heeft opgeleid, gaat de komende weken in beraad over de toekomst van de Fransman.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes-AMG Motorsport

De onzekerheid of Esteban Ocon binnen afzienbare tijd wel of geen Mercedes-contract kan ondertekenen, zorgt ervoor dat de geruchtencarrousel omtrent de Fransman al maandenlang op volle toeren draait. Ocon vindt het echter een goed teken dat in de Formule 1-paddock veel over hem wordt gepraat, zo vertelt hij tegen MBC Action.

"Als je geen Formule 1-stoeltje hebt, maar slechts reserve-coureur bent, dan hoop je simpelweg dat je niet in de vergetelheid raakt. Op het moment dat er veel over je wordt gesproken, dan weet je in ieder geval dat niemand je al is vergeten. Het is dus een goed teken dat ik het gesprek van de dag ben in de Formule 1-wereld."

Al veel verschillende geruchten over de getalenteerde Fransman hebben de afgelopen weken en maanden de revue gepasseerd. Zo wordt hij uiteraard getipt als mogelijke vervanger van Bottas bij Mercedes, maar ook het Franse team Renault zou naar verluidt graag van zijn diensten gebruik willen maken. Ocon laat hem gewoon allemaal op hem afkomen.

"Natuurlijk zijn er momenteel links en rechts discussies gaande omtrent mijn toekomst in de Formule 1, maar we zullen wel zien hoe alles de komende weken en maanden gaat lopen. Het zal voor mij een drukke zomervakantie worden en mijn telefoon zal de komende weken waarschijnlijk roodgloeiend staan, maar de toekomst zal wel uitwijzen waar ik uiteindelijk terechtkom", aldus de nuchtere Fransman.

Fotoalbum

De vijf beste Formule 1-coureurs van 2019 tot op heden

De teams en coureurs genieten de komende weken van een welverdiende vakantie. Tijd om de balans in de Formule 1 op te maken. Welke coureurs staken er met kop en schouders bovenuit in de eerste seizoenshelft? RacingNews365 selecteerde vijf coureurs die een dijk van een seizoen kennen. Ze presteren uitstekend en in een aantal gevallen weten ze ook echt te verrassen.

Bekijk het album

14 reacties

    Breaking Marko: ‘Zoveel tijd wint Mercedes op Red Bull met het DAS-systeem’