Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Onaantastbare Verstappen rijdt dwars door alle Red Bull-stormen heen

Na het debacle in Australië sloeg Max Verstappen keihard terug tijdens de Grand Prix van Japan. De Nederlander pakte poleposition, verdween aan de horizon en reed en passant ook nog eens de snelste raceronde.

Bijzonder zijn de prestaties van Max Verstappen zeker, vooral als je je bedenkt dat het op de achtergrond nog steeds rommelt bij Red Bull. Waarom stond Helmut Marko bijvoorbeeld niet op de groepsfoto na de dubbelzege in Japan en wat gaat er toch met Daniel Ricciardo gebeuren? De Australiër crashte in de eerste ronde en zag teamgenoot Yuki Tsunoda in zijn thuisland opnieuw een puntje pakken. Zijn misère duurt dus nog voort.

Met Verstappen ging het een stuk beter. De regerend wereldkampioen nam revanche voor zijn uitvalbeurt in Australië en gaf de concurrentie geen schijn van kans. Na de kwalificatie waren er twijfels over de snelheid van de RB20, maar Verstappen zette dat om in een overtuigende prestatie. Ferrari kwam er dit keer niet aan te pas. Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers en Tom Coronel bespreken de Grand Prix van Japan in een nieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast! Bekijk hem hierboven!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking 'Red Bull-vertrek Newey voor GP Miami aangekondigd'