Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
MotoGP

Ook tweede MotoGP-race afgelast vanwege Coronavirus

Na de MotoGP-race in Qatar zal ook de MotoGP-race in Thailand (voorlopig) niet doorgaan, zo meldt de minister van gezondheid van het land. Reden hiervoor is het heersende Coronavirus.

Zondagavond werd duidelijk dat de MotoGP-seizoensopener in Qatar werd afgelast vanwege het Coronavirus. Het land in het Midden-Oosten had reisrestricties ingevoerd die vele teams en coureurs zouden hinderen. De eerste race zou aankomend weekend plaatsvinden, maar daar ging dus een streep doorheen.

Daardoor werd de eer overgedragen aan het raceweekend in Thailand, dat van 20 tot en met 22 maart plaats zou vinden in Buriram, Thailand, maar ook dat evenement is nu dus uitgesteld, zo meldt TheJakartaPost. Als er een nieuwe plaats kan worden gevonden op de kalender wil de organisatie de race later dit seizoen inhalen.

Zoals het er nu uitziet wordt het MotoGP-seizoen nu geopend op 5 april, op het Circuit of the Americas in Austin, Texas.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Exclusief Eerst details over verrassend nieuw potentieel F1 team bekend