Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez cryptisch over Red Bull-toekomst: "Alles is een optie voor ze"

Sergio Perez is inmiddels zijn vierde seizoen bij Red Bull Racing ingegaan. Maar blijft hij ook in 2025 bij de Oostenrijkse renstal? De Mexicaan geeft zelf een update.

Perez Imola
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Sergio Perez is de perfecte wingman voor Max Verstappen bij Red Bull Racing. De Mexicaan kan de drievoudig wereldkampioen niet echt bedreigen, al onderscheidt hij zich regelmatig op stratencircuits. Perez doet dan ook vaak wat er van hem gevraagd wordt en dat is zoveel mogelijk punten mee naar huis nemen.

Maar hoe zit het eigenlijk met zijn contract voor volgend jaar? Zijn zitje bij Red Bull Racing is een van de weinige beschikbare stoeltjes bij de topteams voor 2025, aangezien het contract van de Mexicaan afloopt. En dus azen ook andere coureurs, waaronder Carlos Sainz, op het zitje bij de Oostenrijkse renstal.

Perez gaat nu in op zijn eigen situatie. "In de Formule 1 is er altijd druk, ongeacht of je een deal hebt of niet. Je moet altijd presteren, vooral bij Red Bull, omdat je daar in een omgeving zit met veel druk. Dat verandert dus niet. Het kan alleen een beetje stressvol zijn om te onderhandelen", zo vertelt de Mexicaan tegenover onder meer RacingNews365.

"We hebben zoveel werk te verzetten in de weekenden en wanneer we in de simulator zitten, maar ik geloof dat we het vroeg of laat zullen weten en dan zal ik weten wat ik in de toekomst ga doen." Heeft Perez er dan vertrouwen in dat hij bij Red Bull blijft? "Zo lang er niet getekend is, is alles een optie voor ze", zo sluit Perez af.

Praat mee!

Viaplay
x
24 uur Le Mans Indrukwekkende De Vries teleurgesteld ondanks P2: "Dit doet pijn"