Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Perez viert imposant jubileum in de Formule 1 bij Red Bull

De 33-jarige Sergio Perez is een van de ervaren heren op de Formule 1-grid. In Singapore viert hij zijn 250ste Grand Prix en dat kan natuurlijk niet zomaar 'een race' worden.

Speciaal voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore presenteert Sergio Perez een speciale helm, waarbij het getal 250 prominent bovenop de Mexicaanse kleuren schittert. 250 races maakt hem een van de meest ervaren F1-coureurs op de huidige grid. Hoewel hij 'slechts' zes overwinningen heeft, stond Checo al 34 keer op het podium en sprokkelde hij in zijn carrière (vanaf 2011) 1420 punten binnen. Waar hij ooit begon bij Sauber, is hij via McLaren en Force India/Racing Point terecht gekomen bij Red Bull, waar hij in de schaduw staat van Max Verstappen. Toch was de overstap naar het Oostenrijkse F1-team destijds geen slechte keuze, want in plaats van strijden in het middenveld, doet hij nu op papier mee voor overwinningen. De titel? Die kan hij helaas wel vergeten met de gigantische voorsprong van Verstappen, maar toch: 250 races en dat in Singapore, een stratencircuit. Viert Perez volgende week zijn 250ste Grand Prix met een overwinning op het soort circuit dat hem vaak goed ligt? Dat gaan we spoedig zien! Hieronder valt alvast de helm voor de GP van Singapore te bewonderen.

1699936112477712586

Reaching 250 GPs in Singapore … not even in my wildest dreams did I imagine we’d be here! Celebrating with a special helmet for my country because I know this means a lot to us 🇲🇽❤️ I hope you like it, here’s to a great weekend in Singapore. Llegar a 250 GP en Singapur… ¡ni en… pic.twitter.com/7leKhWWCl3 — Sergio Pérez (@SChecoPerez) September 8, 2023

Viaplay
x
GP VS Brundle ziet 'sluwe straatvechter' Verstappen Norris aftroeven: "Dat was onverklaarbaar"