Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez ziet Mercedes-geheimen naar Ferrari vertrekken: "Weten hoe jaloers teams kunnen zijn"

Krijgen we gedurende in 2024 en met name een jaloers Mercedes te zien? Sergio Perez denkt rond het vertrek van Lewis Hamilton naar Ferrari van wel.

Riep eerder Martin Brundle nog dat het vertrek van Lewis Hamilton evengoed een zegen kan zijn voor Mercedes, Sergio Perez houdt er een andere lezing op na. Hij kijkt uit naar het seizoen 2025, juist om te zien hoe de nieuwe dynamiek is en hoe 'jaloers' Mercedes gaat zijn.

Als de Mexicaan tijdens de launch van de nieuwe Red Bull RB20 namelijk gevraagd wordt naar de overstap van Hamilton naar Ferrari, antwoordt hij tegenover onder andere RacingNews365 als volgt: "Het wordt interessant om te zien hoe de dynamiek gaat veranderen."

"We weten allemaal hoe jaloers teams kunnen zijn als het aankomt op het delen van informatie (via overstappende coureurs, red.). Lewis heeft natuurlijk zó lang voor Mercedes gereden dat hij ontzettend veel kennis meebrengt naar een ander team."

Mercedes-teambaas Toto Wolff gaf eerder al aan alle vertrouwen te hebben in gepaste integriteit van zijn stercoureur, waarbij hij tevens aangaf dat men gedurende het seizoen wel gaat kijken waar Hamilton qua technisch overleg nog wel en niet bij betrokken zal worden.

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko houdt rekening met vervelende 'verrassing' voor Max in China