Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Oscar Piastri

Piastri haalt schouders op na McLaren-kritiek Verstappen: "Max zegt wat hij denkt"

Max Verstappen liet weten dat hij Oscar Piastri te goed vond om tweede coureur te zijn bij McLaren. De hoofdpersoon in kwestie haalt zijn schouders op.

Piastri Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De teamorders bij McLaren zijn al lange tijd een heikel onderwerp. Oscar Piastri moet als de situatie zich voordoet opzij voor Lando Norris, om hem zo een eerste wereldtitel te bezorgen. Titelrivaal Max Verstappen liet op zijn beurt weten dat hij Piastri te goed vindt voor een tweede coureur.

Verstappen zei het volgende tegenover Motorsport.com: "Dat (tweede coureur red.) is hij zeker niet en dat zou ik als ik hem was ook nooit accepteren. Voor mij is het nu natuurlijk makkelijk praten, omdat ik al tien jaar in de Formule 1 zit. Oscar is aan zijn tweede seizoen in de Formule 1 bezig en dan is het altijd wat lastiger om met de vuist op tafel te slaan. Maar hij is gewoon een hele goede Formule 1-coureur die het zeker niet verdient om maar overwinningen of posities op te geven, alleen omdat het moet."

Wanneer Piastri met de woorden van Verstappen wordt geconfronteerd, haalt hij zijn schouders op. "Max zegt wat hij denkt. Dat weten we allemaal. Vanuit mijn positie zie ik het niet als eerste of tweede coureur. Als ik goede prestaties neerzet en het verdien, met Bakoe als perfect voorbeeld, geef ik niet alles op om puur en alleen voor Lando te gaan. Ik probeer het team zo goed mogelijk te helpen. Het is geen simpele nummer één en nummer twee. We hebben dezelfde auto en kansen. In Singapore deed Lando het beter en won hij de race. Ik waardeer de steun van Max, maar zie het anders."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje