Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Positieve Ferrari-geluiden over René Lammers in Formule 1-paddock

Natuurlijk zijn de spotlight gericht op het Formule 1 Grand Prix-weekend in Mexico, maar dichterbij huis strijdt René Lammers om een felbegeerd plekje bij Ferrari. Hoe wordt er in de paddock over hem gesproken?

Lammers Ferrari Academy
Video
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari Driver Academy

René Lammers, zoon van voormalig F1-coureur en sportief directeur van de Formule 1 Grand Prix van Nederland Jan Lammers, strijdt momenteel in Italië om een plekje bij de Ferrari Driver Academy.

Het Formule 1-team van Ferrari is natuurlijk in Mexico, net als RacingNews365-verslaggever Aaron Deckers, die zodoende een oor te luisteren kon leggen bij de Italianen. En wat blijkt? Lammers lijkt het heel goed te doen en een belangrijke kandidaat te zijn voor een stoeltje in de opleiding van de Scuderia.

Deckers spreekt er in de video hieronder uitgebreid over met Joris Mosterdijk en tezamen nemen ze nog heel veel meer hot topics uit de wereld van de Formule 1 door.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Ferrari

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview Sarcastische Wolff juicht nieuw F1-'worstel'idee toe: "Zien we meteen hoe stom het is"