Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull maakt dominante RB19 Verstappen beschikbaar voor het publiek

Heb je altijd al een full scale Formule 1-auto van Max Verstappen willen bezitten? Dankzij Red Bull en Memento Exclusives is dat zowaar mogelijk!

SI202409240278
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Geïnteresseerd in een volwaardige replica van de Formule 1 Red Bull-bolide van Max Verstappen? Blijf dan lezen. Red Bull heeft de samenwerking met Memento Exclusives, gespecialiseerd in high end F1-merchandise, vernieuwd. De samenwerking stelt beide partijen in staat voor het eerst om de Red Bull-bolides volledig na te bouwen en beschikbaar te stellen voor het publiek.

De klant kan kiezen tussen volwaardige 1:1 replica's van ofwel de RB18 uit 2022, ofwel de RB19 uit 2023. Daarnaast kan er ook gekozen wordt voor een motion simulator die volledig geïnstalleerd in een Red Bull-monocoque wordt geleverd. De full scale replica's worden op verzoek gestoken in een livery naar keuze, waarbij ook de liveries van Miami, Austin en Las Vegas een optie zijn. Het startnummer #1 is natuurlijk inwisselbaar voor het startnummer #11 van Sergio Perez.

Voordelig: koop je nu zo'n showcar, dan krijg je daar een 1:8 schaalmodel van Amalgam bij. Of ja, voordelig... Voor de simulatoren betaal je 122.000 euro, voor de volwaardige showcars ongetwijfeld nog heel veel meer!

Ook interessant:

Vloekende Verstappen zet F1 op scherp én op stelten

De Formule 1 was in rep en roer na de taakstraf voor Max Verstappen voor het gebruik van een vloekwoord. Iedereen vindt er wat van en vrijwel iedereen is op de hand van Verstappen. Voer voor discussie, een discussie die we ook in een kakelverse podcast 'gewoon' voortzetten.

Bekijk je de podcast liever op Youtube, dat kan hier!

Scoort Ajax of Besiktas tijdens de wedstrijd? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Opnieuw gevoelige tik voor Red Bull: Hoofdstrateeg kiest voor concurrent