Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Red Bull meest onbetrouwbare team 2018

Red Bull heeft van alle teams na vier races de minste raceronden gereden. De beide RB14's reden namelijk slechts 310 ronden, 27 minder dan Williams.

Red Bull Racing heeft weliswaar een overwinning behaald in 2018, maar ook al vier uitvalbeurten. In Bahrein viel Max Verstappen uit door een contact met Lewis Hamilton en Daniel Ricciardo viel weg door een elektrisch probleem.

In Azerbeidzjan waren de rapen helemaal gaar toen Verstappen en Ricciardo samen van de baan geraakten. Als gevolg moesten de twee coureurs diep door het stof en iedereen die werkzaam is bij Red Bull excuses aanbieden.

Waar verliezers zijn, zijn ook winnaars. McLaren is op het gebied van betrouwbaarheid de grote winnaar van de eerste vier Grand Prixs van 2018. De oranje bolides haalde in de vier races maar liefst zeven keer punten, en finishten bovendien alle GP's.

Mercedes is de nummer twee, want door het uitvallen van Valtteri Bottas in Baku mist het team nu drie rondjes voor een honderd procent score van 444 ronden. Ferrari finishte in Bahrein niet met Kimi Raikkonen en staat daardoor derde met 422 ronden. Een overzicht:

Team Aantal ronden gereden in 2018
McLaren 442
Mercedes 441
Ferrari 422
Renault 402
Toro Rosso 392
Force India 391
Sauber 389
Haas 364
Williams 337
Red Bull 310

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training