© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo in beeld bij Mercedes: 'Daniel is zeer goed'

16 apr. 2018 09:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo bewees zichzelf een uitstekende dienst tijdens de GP van China. De Australiër kende een prachtige inhaalrace om met de zege aan de haal te gaan. Met een aflopend contract gaf Daniel zijn visitekaartje af bij Ferrari en Mercedes.

Ricciardo rijdt zichzelf in the picture in China

De zondag in China was een dag waarop Ricciardo na afloop rustig een biertje open kan trekken. Rustig en relaxend in zijn stoel kan hij zijn opties voor 2019 overwegen. De Australiër is een zeer gewilde coureur en van zijn niveau zijn er slechts weinig beschikbaar.

Mercedes-teambaas Toto Wolff werd dan ook gevraagd naar een mogelijke samenwerking met Ricciardo. Wolff maakte van de gelegenheid gebruik om zijn complimenten niet onder stoelen of banken te steken.

"Daniel is een zeer goede coureur en dat heeft hij vandaag opnieuw bewezen. Hij reed erg slim, wachtte tot het juiste moment en pakte zijn kans. De actie op Bottas was agressief, maar goed gekozen."

"Hij reed een zeer goede race. Zijn inhaalactie op Bottas was brutaal, maar het pakte goed voor hem uit. Bottas liet het ook leven daar. Dat is racen en het was geweldig om te zien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen