Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell schrijft Mercedes volledig af in tweede training GP Mexico

George Russell is zwaar gecrasht aan het begin van de tweede vrije training voor de GP van Mexico. De Brit raakte zijn auto kwijt in bocht 8 en veroorzaakte een rode vlag.

Aan het begin van de tweede vrije training voor de Grand Prix van Mexico is het volledig misgegaan voor George Russell. De Mercedes-coureur raakte een kerbstone, verloor de controle over zijn auto en vloog hard de bandenstapels in. 

Het is een vervelend incident, zeker omdat de tweede oefensessie volledig in het teken staat van een Pirelli-bandentest voor 2025. Coureurs zijn niet genoodzaakt om risico's te nemen, maar Mercedes heeft veel werk te verzetten om de bolide van Russell te repareren. De coureur moest even naar het medisch centrum, maar werd fit verklaard.

Bekijk de crash hieronder!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Mexico Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Mexico 2024