Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell verwelkomt ook Vettel met open armen bij Mercedes

Mercedes-teambaas Toto Wolff moet op zoek naar een nieuwe teamgenoot voor George Russell in 2025. De naam van Sebastian Vettel wordt daarbij genoemd, maar hoe denkt George Russell daar zelf over?

XPB 1142720 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het nieuws sloeg begin dit jaar in als een bom: Lewis Hamilton vertrekt aan het einde van 2024 na 12 jaar bij het team van Mercedes. De zevenvoudig wereldkampioen verkast op 39-jarige leeftijd naar Ferrari om daar op jacht te gaan naar zijn achtste titel in de Formule 1.

Dat zorgt er gelijk voor dat de teambaas van Mercedes, Toto Wolff, een plekje vrij heeft bij het team uit Brackley. De namen van onder meer Fernando Alonso, Carlos Sainz en supertalent Andrea Kimi Antonelli worden genoemd, maar ook de naam van viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel komt voorbij. Formule 1-pensionado Vettel heeft zelfs al met Wolff gesproken over het zitje bij Mercedes.

Maar wat vindt George Russell er eigenlijk van, dat de Duitser zijn nieuwe teamgenoot kan worden? "Sebastian is een geweldig persoon en zijn persoonlijkheid wordt zeker gemist op de grid. Ik denk dat het belangrijk is dat we hier de beste 20 coureurs ter wereld hebben die allemaal strijden om de zeges en kampioenschappen."

Vervolgens gaat Russell écht in op de vraag hoe hij ernaar kijkt als Vettel zijn voornaamste concurrent zou worden in 2025. "Zoals ik al eerder zei, ik sta open voor wie dan ook als teamgenoot. Of het nu een wereldkampioen of een rookie is, het verandert niks aan mijn manier van werken. En zoals ik ook al zei, we verwelkomen iedereen", zo sluit de Brit af.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"