Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Duitsland 2019

Seidl: "McLaren moet de focus tot aan de zomerstop proberen vast te houden"

Het team van McLaren kent tot nu toe een sterk seizoen. Achter de drie topteams heeft het Engelse team de vierde plek stevig in handen. Ook tijdens het GP-weekend in Groot-Brittannië kende McLaren een prima weekend, maar in aanloop naar de Duitse Grand Prix geeft teambaas Andreas Seidl aan dat het team zichzelf zeker nog niet rijk rekent en dat het gefocust voor de dag moet komen.

Tijdens de eerste tien races hebben McLaren-coureurs Carlos Sainz en Lando Norris in totaal 60 punten weten te verzamelen, waarmee ze momenteel de vierde plek in het kampioenschap voor de constructeurs bezitten. Directe concurrent Renault volgt op 21 punten achterstand op de vijfde plek. Ondanks de goede uitgangspositie die het Engelse team momenteel bezit, blijft het team in aanloop naar de Duitse Grand Prix zoeken naar verbetering, meent teambaas Andreas Seidl.

"De afgelopen races verliepen voor ons zeer positief en we hebben enkele goede resultaten weten te behalen. We weten echter dat die resultaten niet vanzelfsprekend zijn. Er valt altijd nog genoeg progressie te boeken en in Silverstone zagen we, niet voor het eerst dit seizoen, dat de verschillen in het middenveld klein zijn."

"Met nog twee races te gaan voordat de zomerstop van start gaat, is het belangrijk dat we Norris en Sainz van het best mogelijke materiaal blijven voorzien. We blijven op zoek naar gebieden waar we onze bolide op kunnen verbeteren en we houden onze focus vast tot het moment dat de fabriek begin augustus dicht gaat", aldus de Duitse teambaas.

Forbidden

Weddenschappen Carlos Sainz

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verstappen flirt met IMSA "Paar keer over gesproken"