Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meerā€¦
Ontdek de mogelijkheden
Formule E

Spectaculaire Formule E-finish: Drie coureurs binnen een halve seconde!

De eerste Formule E Eprix van Sao Paulo kende een zinderende ontknoping. Voor de terugkerende Robin Frijns liep de race uit op een teleurstelling.

Robin Frijns was voor het eerst sinds de openingsronde van het WK weer van de partij, nadat hij hersteld is van een gemene polsbreuk. Hij kwam als veertiende over de streep met de bolide van ABT Cupra, die duidelijk nog stappen moet zetten.

Desondanks was er volop spektakel, niet in de laatste plaats door de vele lange rechte stukken en uitstekende inhaalmogelijkheden. Tot en met de laatste bocht was het onduidelijk wie er ging winnen. Mitch Evans, Nick Cassidy en Sam Bird vochten een heerlijk duel uit tot de laatste meters, waardoor het drietal in die volgorde binnen een halve seconde van elkaar over de streep kwam (zie video hieronder).

De volgende twee ronden van het kampioenschap worden over vier weken verreden in Berlijn, waar de klasse zich dus opmaakt voor een double header. Pascal Wehrein zal daar als kampioenschapsleider arriveren, gevolgd door Jake Dennis en Nick Cassidy.

Bekijk de spannende ontknoping hieronder.

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: HĆ©t abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1