Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2023

Stel al je prangende vragen voor de nieuwste RN365 F1-podcast!

De eerste race van het Formule 1-seizoen zit er alweer even op en langzaam maar zeker komt race nummer twee in beeld: de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Stel hier al je Formule 1-vragen!

Verstappen Perez Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na de Formule 1 Grand Prix van Bahrein konden de teams, coureurs en de fans even bijkomen van het F1-geweld. Opgeladen en wel start twee weken na de seizoensopener ronde twee van het nieuwe seizoen: de GP van Saoedi-Arabië.

We keren weer terug naar het Jeddah Corniche Circuit, waar we gaan zien of Red Bull ook daar zo sterk is als in Bahrein. Het topteam zelf benadrukte dat het absoluut geen zekerheid is...

Het is nog maar het begin van het nieuwe seizoen en er zijn meer dan genoeg dingen om over te praten. Dit doen we natuurlijk in de nieuwste aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast met de vaste podcastheren Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk!

Wil jij iets weten over de GP van Saoedi-Arabië, het seizoen, de coureurs of over de Formule 1 in het algemeen? Stel dan hieronder in de reacties jouw prangende vraag en wie weet wordt deze behandeld in de podcast!

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull delen dreun uit in Bahrein

De kop is eraf! De GP van Bahrein is verreden, tijd voor een tussenbalans. Of kunnen we met de voorsprong van Verstappen al spreken van een eindbalans? Dimmers, Coronel en Mosterdijk aan het woord.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Horner: 'Achterbakse actie van één van onze concurrenten'