Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Stel jouw vragen voor de nieuwe F1-podcast van RacingNews365!

Aan het begin van de nieuwe week verschijnt er natuurlijk weer een kakelverse Formule 1-podcast van RacingNews365 online. We vragen jou je steentje eraan bij te dragen!

Mexico start 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk nemen weer plaats achter de microfoon voor een splinternieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast. Deze zal grotendeels, maar niet enkel in het teken staan van de aankomende Grand Prix van Mexico.

Zoals altijd zal er ruimte zijn om jouw vragen en/of stellingen te behandelen, dan wel te beantwoorden. Laat dus vooral jouw vraag, stelling of suggestie achter in de comments onder dit bericht of op onze social media kanalen.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

7 reacties

Viaplay

Unibet
x
Red Bull Red Bull verliest grote voorsprong op één belangrijk vlak