Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Stel nu al je vragen over de testdagen en GP in Bahrein voor de RacingNews365-podcast!

Het is bijna raceweek. Yes! We gaan eindelijk echt beginnen aan het nieuwe Formule 1-seizoen, nadat we twee testweken achter de rug hebben. Genoeg voer voor discussie in de nieuwste RacingNews365-podcast.

Verstappen Norris Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts
Na drie testdagen in Bahrein hebben we weer een iets beter beeld van de krachtsverhoudingen in de Formule 1 voorafgaand aan de start van het 2022-seizoen. Althans, dat denken we, want je weet het maar nooit.

Red Bull ziet er in ieder geval sterk uit, net als Ferrari, terwijl Mercedes zichzelf ouderwets diep ingraaft in de underdogpositie en flink aan het jammeren is. Heeft Max Verstappen echt de beste auto? Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris van Mosterdijk gaan in de nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast uitgebreid de testdagen nabespreken en vooruitblikken op de eerste Grand Prix in Bahrein.

Dat doen ze natuurlijk met behulp van jullie vragen, dus als je een vraag hebt over de testdagen, de eerste race of over iets anders in de wereld der autosport en Formule 1, dan mag je die gerust stellen. Laat ze achter in de comments hieronder en wie weet worden ze besproken in de nieuwste F1-podcast.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"