Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lance Stroll

Stroll geeft duidelijke hint over F1-toekomst met Aston Martin

Lance Stroll blijft waarschijnlijk langer bij Aston Martin rijden. De Canadees geeft in Spanje toe dat een nieuwe deal snel wordt aangekondigd.

Stroll Imola
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Tot nu toe heerste er onduidelijkheid rond de toekomst van Lance Stroll. Aston Martin houdt de contractduur van de coureur geheim met veel vraagtekens tot gevolg. Wel ging iedereen er stiekem vanuit dat Stroll bij het team zou blijven, zeker ook omdat zijn vader Lawrence Stroll met de scepter zwaait. 

De jongste Stroll lijkt dat in Spanje ook te bevestigen. De Canadees geeft hoogstpersoonlijk aan dat een aankondiging over een nieuwe deal 'snel' volgt. Aston Martin zou in dat geval de line-up voor volgend seizoen rond hebben, want Fernando Alonso verlengde zijn contract eerder al met twee jaar. De ervaren Spanjaard rijdt dus ook voor het team wanneer de nieuwe reglementen in 2026 worden ingevoerd en Aston Martin gaat samenwerken met Honda.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Stroll ook een krabbel onder een contract voor meerdere jaren zet. Aston Martin ziet potentie in de coureur en teamgenoot Alonso denkt dat er een potentiële wereldkampioen in hem schuilt. 2026 biedt een unieke kans om toe te slaan met Honda.

Ook interessant:

Verstappen bewijst dat Red Bull aan de bak moet

De Grand Prix van Spanje, zo werd gezegd, moest het nodige duidelijk maken over de onderlinge verhoudingen in de Formule 1. Dus welke conclusies kunnen getrokken worden? Het podcastpanel geeft antwoord.

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024