Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Viaplay

Viaplay mega deal! Claim nu jouw hoge korting

Streamingdienst Viaplay pakt uit met een geweldige aanbieding! Pak nu je kans met een hoge korting op een jaarabonnement.

Viaplay
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De Formule 1 kijk je in Nederland exclusief met Viaplay. De thuisbasis van de Formule 1 en diverse andere autosportklassen, zoals F2, F3 en de Porsche Supercup. Maar er is nog veel meer om van te genieten op Viaplay! Zo geniet je als abonnee ook van gratis F1 TV Pro, maar los van het racegeweld kom je ook als voetbal en dartfan aan je trekken.

De wedstrijden van de prestigieuze Bundesliga en Premier League worden live uitgezonden en je kan ook de verrichtingen van Nederlands dartheld Michael van Gerwen en zijn rivalen in het PDC darts live kijken.

Viaplay heeft nu een hele scherpe aanbieding: een jaar Viaplay voor slechts €13,79 per maand. Hierdoor bespaar je maar liefst €48,40 in vergelijking met het reguliere abonnement!

Dit betekent dat je een heel jaar lang kunt genieten van live Formule 1 op Viaplay, F1 TV Pro en andere autosport, exclusieve Max Verstappen docu's, internationaal voetbal, darts en natuurlijk films en series voor alle leeftijden.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training