Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Tijdschema Formule 1 GP Groot-Brittannië 2019

Race nummer tien van het 2019-seizoen wordt verreden op het historische Silverstone, waar zich vorig seizoen een prachtig gevecht tussen Ferrari en Mercedes ontketende. Kan Mercedes dit seizoen na het dramatisch verlopen Oostenrijkse GP-weekend de rug weer rechten tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië?

Silverstone 2018
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Het kan zomaar eens een van de laatste keren in de nabije toekomst zijn dat Silverstone het decor is van een Formule 1-race. Al geruime tijd is het onzeker of de Grand Prix van Groot-Brittannië de komende jaren nog op de racekalender zal staan. Het circuit staat bekend om haar prachtige vloeiende bochtencombinaties. De bekende Maggotts-Becketts-Chapel-bochtencombinatie is bij veel Formule 1-coureurs geliefd. Vorig seizoen was het Sebastian Vettel die er na zinderend einde van de wedstrijd vandoor ging met de overwinning. Zal Red Bull zich dit jaar in Engeland wel kunnen meten met Mercedes en Ferrari?

Nu het Formule 1-circus voor het derde raceweekend op rij in Europa is, beginnen we de aanvangstijden van de verschillende sessies langzaam maar zeker gewend te raken. De coureurs beginnen vrijdag 12 juli om 11.00 uur aan de eerste vrije training, waarna de tweede vrije training om 15.00 uur zal volgen. Op zaterdag 13 juli vindt van 12.00 tot 13.00 de laatste vrije training plaats voorafgaand aan de kwalificatie, die om 15.00 van start zal gaan. De Grand Prix van Groot-Brittannië begint op zondag 14 juli om 15.10 stipt. RacingNews365 is in Silverstone aanwezig om verslag te doen van de race.

Bekijk het volledige tijdschema voor de Grand Prix van Groot-Brittannië hieronder:

Tijdschema Formule 1 GP Groot-Brittannië

Datum Sessie Tijd
Vrijdag 12 juli Eerste vrije training 11:00 - 12:30 uur
Vrijdag 12 juli Tweede vrije training 15:00 - 16:30 uur
Zaterdag 13 juli Derde vrije training 12:00 - 13:00 uur
Zaterdag 13 juli Kwalificatie 15:00 - 16:00 uur
Zondag 14 juli Race 15:10 uur

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden