Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2021

Toenemende kans op regen tijdens GP-weekend Hongarije

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews36 5 het actuele weerbericht voor de Grand Prix van Hongarije. En het is nog niet gezegd dat het droog blijft op de Hungaroring.

Verstappen regen Hongarije
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Na een weekje zonder Formule 1-race wordt de GP komend weekend verreden op de Hungaroring in Mogyoród net buiten de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Vrijdag staan de eerste vrije trainingen op de planning en deze verlopen zeer waarschijnlijk droog en vrij zonnig. Met ruim 30 graden op de thermometer is het ronduit heet. De temperatuur van het wegdek loopt in de volle zon ook behoorlijk op.

Zaterdag vroeg in de middag is het tijd voor de derde vrije training die wordt gevolgd door de kwalificatie. Na een overwegend droge vrijdag neemt tijdens het weekend de kans op buien toe. De temperatuur valt een paar graden lager uit, maar met maxima rond 30 graden is het alsnog zeer warm. Door de toenemende buienkans voelt het broeierig aan en het is zweten geblazen voor iedereen langs de baan.

Zondag is de kans op buien het grootst en vooral in de middag kunnen stapelwolken boven Centraal-Europa uitgroeien tot enkele pittige zomerse plensbuien. Met temperaturen van opnieuw rond de 30 graden Celsius blijft het echter zeer warm op de Hungaroring.

			© WeerOnline
	© WeerOnline

Formule 1 GP Hongarije 2021 RN365 Nieuwsdossier

4 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Waarom Hamilton vanwege Verstappen terecht de noodklok luidt