Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Torenhoge prijzen tijdens GP Miami zorgen voor grote verbazing

Wil je eens naar een Grand Prix, dan moet je misschien niet alleen letten op de prijzen van de tickets. De prijzen van het eten op het Miami International Autodrome zijn namelijk aan de hoge kant...

Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Stel: je wil als Nederlander naar de Grand Prix van Miami toe. Dan moet je al flink wat betalen voor een retourvlucht naar de stad en daar komt nog je ticket en een aantal overnachtingen bij. Maar je wil natuurlijk ook nog wat eten als je op het circuit zelf bent.

Je moet dan wel bereid zijn om een flink bedrag op tafel te leggen. Er zijn namelijk foto's opgedoken van de prijzen in de Hard Rock Beach Club, waarbij de prijzen van warme maaltijden variëren tussen de 120 tot 210 dollar. Dat komt omgerekend naar euro's neer op een bedrag tussen de 111 en 195 euro.

Je kunt ook voor een pot fruit kiezen, waarvoor je bijna 200 dollar neer moet leggen. En als je een ons kaviaar wil toevoegen aan je gerecht, ben je 400 dollar kwijt. Oftewel: ruim 370 euro! Volgens de organisatie van de GP van Miami krijg je dan wel een portie die voor acht personen bedoeld is.

Bekijk hieronder de nogal dure menukaart.

Praat mee!

Viaplay
x
Max Marko weet het zeker: "Dan had Verstappen nooit gewonnen in Imola"