Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Tot de nok gevuld Viaplay-programma tijdens Nederlands F1-feest in Oostenrijk

Het Formule 1-circus strijkt dit weekend neer in Oostenrijk, wat betekent dat er weer een groots oranjefeest losbarst in de heuvels bij Spielberg. Een druk weekend met een vol programma, ook op Viaplay.

Het weekend van 30 juni tot en met 2 juli staat op Viaplay volledig in het teken van de GP van Oostenrijk. Max Verstappen gaat op jacht naar zijn zevende Formule 1-zege van het seizoen, aangemoedigd door zo'n 70.000 Nederlanders die op de Red Bull Ring uit hun plaat zullen gaan. Op Viaplay hoef je niets te missen van alle Formule 1-actie, want vanaf de eerste meters zijn ze er dit sprintweekend bij. Dat begint op vrijdag al om 13:30 uur, als de eerste vrije training van start gaat, gevolgd door de kwalificatie om 17:00. De voorbeschouwingm op de kwalificatie begint om 16:45 uur, maar aansluitend op de kwalificatie wordt er wel uitgebreid na beschouwd in het praatprogramma Shakedown. Presentatrice Amber Brantsen zal dan samen met F1-analisten Giedo van der Garde, Tom Coronel en Ernest Knoors alle gebeurtenissen in de Formule 1 bespreken, met een focus op de o zo belangrijke kwalificatie in Oostenrijk. De Formule 1 GP van Oostenrijk kijk je bij Viaplay .

Oranjefeest

Het is het startschot van een autosportweekend vol actie, want op zaterdag is de Sprint Shootout natuurlijk te zien, vanaf 12:00 uur, waarna de voorbeschouwing voor de sprintrace om 16:00 uur begint. Na afloop van die sprintrace worden alle gebeurtenissen uiteraard besproken in de studio. Opnieuw sluiten Coronel en Van der Garde aan. Maar het draait natuurlijk allemaal op de Grand Prix op zondag. Onder het toeziend oog van ruim 70.000 Nederlanders gaat Verstappen op jacht naar de overwinning. Iedereen die in Nederland is achter gebleven kan vanaf 14:00 uur inschakelen op Viaplay voor de voorbeschouwing, waarna om 15:00 uur het geweld losbarst op de Red Bull Ring. Let op: ook F2, F3 en de Porsche Supercup worden uitgezonden op Viaplay, dus je zit het hele weekend helemaal gebakken bij de streamingsdienst. Onder meer Richard Verschoor (F2) en Larry ten Voorde (Porsche Supercup) zullen schitteren in het voorprogramma van de koningsklasse van de autosport. Als kers op de taart wordt het F1-weekend op maandag afgesloten met 'In de Slipstream', waarin presentatrice Anne-Greet Haars samen met Kees van de Grint en Ernest Knoors nog eens het hele weekend door zullen nemen. De Formule 1 GP van Oostenrijk kijk je bij Viaplay .

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje