Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Uitslag Formule 1 wintertest Bahrein 22 februari 2024 ochtend

Charles Leclerc was in de verkorte ochtendsessie de snelste op de tweede testdag van de Formule 1 wintertest in Bahrein. Sergio Perez had in zijn Red Bull de nodige problemen en kwam tot slechts twintig ronden.

Leclerc Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na ruim drie uur werd de ochtendsessie stilgelegd vanwege een putdeksel die loskwam bij het ingaan van bocht 11 op het Bahrain International Circuit. Daardoor is de sessie voortijdig onderbroken. Voor Sergio Perez was het sowieso geen fijne ochtend, omdat hij al na enkele minuten naar binnen kwam vanwege een kleine brand bij zijn remmen. Daarna moest er lang gesleuteld worden.

Charles Leclerc topt de tijdenlijst met een 1.31,750 op de mediumband. Oscar Piastri staat op P2 met 1.32,328 en Logan Sargeant volgt op de derde plek met 1.32,578. De Amerikaan reed zijn snelste tijd op de rode band, terwijl Leclerc en Piastri met de medium band hun snelste tijd noteerden.

De meest productieve tijdens de ochtendsessie was Yuki Tsunoda in de RB met 40 ronden, gevolgd door Lewis Hamilton (39) en Zhou Guanyu (38).

Bekijk de uitslag hieronder.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 wintertest Bahrein 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training