Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Circuit Zandvoort

Unieke kans: Race als eerste op vernieuwd Circuit Zandvoort!

Heb je Max Verstappen en collega's altijd al een keer te snel af willen zijn, grijp dan nu je kans. Jij kan nog vóór de Formule 1-coureurs kennis maken met het vernieuwde Circuit Zandvoort. Aankomende zaterdag al!

Circuit Zandvoort week 8
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Essay Produkties

RSZ Autosport, de rensportschool die op werd gericht door Rob Slotemaker, heeft groen licht gekregen om aanstaande zaterdag al de eerste particulieren los te laten op het vernieuwde Circuit Zandvoort.

Onder de noemer 'vrij rijden' kan jij dus als één van de eersten kennismaken met het Formule 1-circuit. Houd jij je voet op het gaspedaal in de Arie Luyendijkbocht mét banking?

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier op de website van RSZ Autosport. Voor de voorwaarden verwijzen we je graag naar dezelfde website.

Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen behandelen alle ins and outs van de eerste Formule 1-testweek in de nieuwste aflevering van de RacingNews365-podcast, die hieronder te luisteren is.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen moet oppassen voor overmoedige Perez