© Toyota

Nieuwsoverzicht

Update 24 uur Le Mans: Alonso aan de leiding

17 jun. 2018 09:50 Jan van der Burgt 0 reacties
Met nog iets minder dan een kwart van de race te gaan, gaat het Toyota nog altijd voor de wind. De twee Japanse bolides gaan ruim aan de leiding, waarbij de auto van Fernando Alonso een kleine voorsprong op de tweede auto verdedigt.

Update 09:50

Het is dus de #8 Toyota die aan de leiding gaat van de race op het moment dat er nog ruim vijf uur te rijden valt. Het is aan Fernando Alonso, Kazuku Nakajima en Sebastian Buemi om die voorsprong in de resterende vijf uur de verdedigen. De beide Rebellion LMP1-bolides bezetten de derde en vierde plaats.

In diezelfde klasse heeft Renger van der Zande samen met zijn teamgenoten de strijd op moeten geven, nadat Ben Hanley crashte met de auto.

In de LMP2-klasse rijdt Racing Team Nederland nog altijd keurig rond. De geel-zwarte Jumbo-bolide van Giedo van der Garde, Jan Lammers en Frits van Eerd bezet de vijftiende plaats overall en de elfde plaats in klasse. Ho Pin Tung ligt daar weer vier plaatsen achter.

In de GTE PRO-klasse heeft BMW-fabriekscoureur Nicky Catsburg in de nacht veel tijd verloren, waardoor een podiumplaats een onmogelijke opgave lijkt te zijn geworden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen