Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Verdrietige Perez gelooft nog steeds in verslaan Verstappen: "Ik heb nog hoop"

Sergio Perez kende een dramatisch weekend in Monaco, maar hij heeft nog steeds vertrouwen in een mogelijke wereldtitel Formule 1 dit jaar. Een klein beetje dan.

Perez Monaco Q
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was een ferme tik voor Sergio Perez die hij dit weekend moet incasseren in de strijd om de wereldtitel. Door een crash in de kwalificatie moest hij de GP van Monaco achteraan beginnen. In de race ging het ook niet van een leien dakje en uiteindelijk kon hij geen enkel punt bijschrijven.

Dat terwijl Max Verstappen won en dus 25 punten uitliep in de strijd om de wereldtitel. Alhoewel het gat in het kampioenschap nu 39 punten is, heeft Perez nog een sprankeltje hoop op succes. Deze zondag wil hij in ieder geval snel vergeten, zo vertelt hij na afloop.

"Alles wat fout kon gaan, ging fout. Het was een hele lastige dag op de baan. Ik ben erg verdrietig vanwege mijn performance. Niet vanwege de zondag, maar de zaterdag, toen ik een fout maakte. We wisten dat ik daar tijdens de race de prijs voor zou betalen."

Hoop

In de strijd om de titel loopt hij dus een grote achterstand op, maar toch is er bij Perez nog hoop in de strijd met Verstappen. Hij denkt dat er nog mogelijkheden liggen, mits hij niet nog een keer zo'n baalweekend meemaakt als in Monaco het geval was.

"Het is heel erg frustrerend. Ik weet dat mijn fout erg kostbaar was. Ik heb 25 punten verloren en daar ben ik teleurgesteld over. Toch heb ik nog steeds wat hoop. Ik weet echter dat ik me niet nog een keer een puntloze race kan veroorloven in het kampioenschap. Daarom hoop ik dat ik in Barcelona weer terug op mijn normale niveau kan komen."

Ook interessant:

Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco

Daar is 'ie weer, de nieuwste RN365 F1-podcast. Dit keer blikken Coronel, Dimmers en host Mosterdijk terug op de GP van Monaco. Het geweldige weekend van Verstappen, het dramatische weekend van Perez en nog heel veel meer onderwerpen passeren de revue. Beluister 'm hieronder!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Sergio Perez

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

50 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff