Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Verloren zoon Ricciardo reageert op F1-comeback bij Red Bull

De kogel is door de kerk: Daniel Ricciardo vervangt Nyck de Vries bij AlphaTauri. Hij wordt 'uitgeleend' door Red Bull aan het zusterteam.

Horner Ricciardo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool
Daniel Ricciardo is in zijn eerste reactie op zijn terugkeer kort en bondig: "Ik vind het geweldig om weer terug de baan op te gaan als onderdeel van de Red Bull-familie!"

Teambaas Franz Tost is eveneens blij met de terugkeer van Ricciardo, maar bedankt De Vries voor zijn bewezen diensten. "Ik ben heel blij om Daniel terug te mogen verwelkomen bij het team. Er bestaat geen twijfel over zijn raceskills. Hij kent al veel mensen, dus de integratie bij het team zal snel en makkelijk gaan."

"Ik wil De Vries graag bedanken voor zijn waardevolle bijdrage gedurende zijn periode bij AlphaTauri. Ik wens hem al het beste toe in de toekomst", aldus de Oostenrijker.

Ook interessant:

Red Bull zonder Verstappen bij lange na niet zo dominant

De F1 GP van Groot-Brittannië was een prooi voor Verstappen, maar eigenlijk ook voor McLaren. Is dat team terug? En hoe beoordelen Coronel, Dimmers en Mosterdijk het optreden van de Red Bull-coureurs die toch al onder het vergrootglas lagen?

Praat mee!

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer