Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen deelt overzichtelijk plan voor de race

Als Max Verstappen zijn Red Bull RB19 oplijnt voor de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië is het plan voor de race bijzonder eenvoudig.

Althans, zo doet Max Verstappen het wel voorkomen als hem door F1 tijdens de drivers parade voorafgaand aan de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië gevraagd wordt naar zijn plan voor de race: "Lol maken."

"Hopelijk kunnen we een goede race rijden, maar de auto is wederom het hele weekend al erg goed. Hopelijk kunnen we dat ook vandaag laten zien", aldus de Nederlandse kampioenschapsleider.

Gevraagd of strategieën nog een bepalende factor zijn voor Red Bull, zeker met Sergio Perez die verder naar achteren staat, antwoordt Verstappen ontkennend: "Ik denk dat het voor ons redelijk recht-toe-recht-aan is, al kan er misschien nog wat regen deze kant op komen."

Doet het feit dat Red Bull een recordreeks van elf overwinningen op rij kan neerzetten hem nog iets? "Dat zou natuurlijk geweldig zijn, maar we richten ons vooral op het rijden van een goede race."

Tijdens die parade lap wordt Verstappen helaas uitgejouwd door de fans op het circuit, waarna Lando Norris het publiek berispt: "Niet doen, Max is een lieve jongen."

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Groot-Brittannië 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Groot-Brittannië 2023 RN365 Nieuwsdossier

9 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team