Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Verstappen en Gasly testen nieuwe voorvleugel Red Bull

Nadat Red Bull in Bahrein experimenteerde met verschillende achtervleugels, is in China de voorvleugel aan de beurt. Het team heeft twee verschillende configuraties meegenomen, het is aan Max Verstappen en Pierre Gasly om die te testen.

De voorvleugels in de Formule 1 zijn aan het begin van 2019 een hot topic. Sommige teams kozen ervoor de horizontale dwarselementen tabs naar de wing end plates toe te laten lopen. De veronderstelling is dat inmiddels alle teams, waaronder ook Red Bull, naar een eigen variant van die voorvleugel kijken, maar in de tussentijd experimenteert Red Bull er nog op los aan de andere zijde van die horizontale liggers.

Op de foto's hieronder is duidelijk te zien dat de smalle uitlopers aan de neuszijde van de voorvleugel volgens het ene concept over elkaar heen vallen, waar ze bij het andere concept in elkaar vallen. Van de Red Bull RB15 weten we dat er downforce-technisch nog een hoop valt te winnen. Het team gaf echter al aan dat 'm dat niet per se zat in een grote herziening van het aerodynamische concept, maar vooral 'in de details'.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf