Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Verstappen en Red Bull staan voor cruciale test in titelstrijd

Komend weekend staat de Grand Prix van Hongarije op het programma en niemand kan er omheen: de concurrentie jaagt op Max Verstappen en Red Bull. In een gloednieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast zien Ruud Dimmers, Tom Coronel en Joris Mosterdijk de race op de Hungaroring daarom als cruciale test!

Verstappen Silverstone
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na een weekje rust dendert de Formule 1 weer door met de Grand Prix van Hongarije! De Hungaroring staat garant voor spektakel en is dit jaar extra belangrijk wegens de pikorde van de afgelopen weken. Oké, Max Verstappen perste het maximale uit zijn Red Bull, maar beschikte niet altijd over de snelste auto. Vooral McLaren en Mercedes, dat de laatste twee races won, ruiken bloed.

Het maakt dat de GP van Hongarije een cruciale test wordt voor Red Bull, zien ook Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk. De geplande updates moeten werken en Verstappen weer wat momentum opleveren... Wat ze erover te zeggen hebben, hoor je in een kakelverse aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast!

Ook interessant:

Na een weekje rust dendert de Formule 1 weer door met de Grand Prix van Hongarije! De Hungaroring staat garant voor spektakel en is dit jaar extra belangrijk wegens de pikorde van de afgelopen weken. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zien een cruciale test voor Max Verstappen en Red Bull en vertellen je er alles over in een kakelverse aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast!

Bekijk je de podcast liever op YouTube? Klik dan hier.

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull-Mercedes Red Bull onthult Wolff-blokkade na 'deal' met Mercedes