Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

"Verstappen gaat weer vol voor de zege, Hamilton getergd na domme fout"

Voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers verwacht een ijzersterk weekend van Max Verstappen in Abu Dhabi, maar hij verwacht dat ook Lewis Hamilton zeer getergd zal zijn zich te revancheren na de GP van Brazilië.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Wat je heel vaak ziet nadat iemand een domme fout heeft gemaakt (Lewis Hamilton reed Alexander Albon van de baan op Interlagos, red.), is dat ze een opleving hebben in de race erna. Iemand met de status van Hamilton mag zo'n fout niet maken, dus die zal extra getergd zijn", aldus voormalig Formule 1-coureur Jan Lammers in gesprek met RacingNews365.

Gevraagd naar zijn top drie voor de Grand Prix van Abu Dhabi zet Lammers Hamilton dan ook op nummer één, maar ook van Max Verstappen verwacht hij veel: "Die gaat natuurlijk altijd full pull voor de overwinning. Die zal met alles wat hij in zich heeft weer de race proberen te winnen."

"Mercedes en Hamilton op hun best hebben in Abu Dhabi echter al vaak aangetoond een moeilijke verslaanbare combinatie te zijn", vervolgt Lammers, die van een belangrijke overwinning spreekt indien Verstappen het in Abu Dhabi wéér kan flikken.

"Max Verstappen en Red Bull worden in de breedte steeds sterker, dus als ze ook op dit circuit kunnen winnen, dan mag je misschien concluderen dat ze op elk circuit mee kunnen doen om de overwinning. Dit weekend krijgen we antwoord op de vraag of dat daadwerkelijk zo is, maar het zou natuurlijk een geweldige afsluiter van het seizoen zijn."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarom autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Jeroen van Inkel vooruitblikken op de GP van Abu Dhabi.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Abu Dhabi 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Abu Dhabi en alle verrichtingen van Max Verstappen.

8 reacties

    Special Vijf dingen die je nog niet wist over Sebastian Vettel