Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen geeft eerste reactie op vertrek Ricciardo

Daniel Ricciardo is Formule 1-coureur af. Hij zal niet meer racen voor Visa Cash App RB. Er wordt volop op het nieuws gereageerd, ook door andere Formule 1-coureurs. Zo steekt Max Verstappen hem met een korte eerste reactie een hart onder de riem.

Ricciardo Verstappen 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De reactie van Daniel Ricciardo zelf liet op donderdag niet lang op zich wachten. Hij publiceerde op Instagram een dankwoord aan iedereen die een rol heeft gespeeld in zijn carrière. 

Max Verstappen reageert op persoonlijke titel op die eerste reactie van de Australiër door hem een hart onder de riem te steken. "Kin omhoog, maat! Er zitten nog heel veel mooie momenten aan te komen", zo schrijft de drievoudig wereldkampioen, die zich in zijn eerste jaren bij Red Bull Ricciardo's teamgenoot mocht noemen.

Verstappen gaf tijdens een weekend van de Formule 1 Grand Prix van Singapore al aan hoe hij over een mogelijk vertrek van Ricciardo zou denken: "Daniel is een geweldige kerel.  Ik denk dat hij zichzelf heeft bewezen als een geweldige Formule 1-coureur. Bovendien is hij een vriend van me. Ik denk dat het in het algemeen nooit leuk is om in zo'n positie te verkeren, maar aan de andere kant denk ik niet dat hij medelijden met zichzelf hoeft te hebben."

"Soms lopen de dingen misschien niet zoals je wil in bepaalde fases van je carrière. Maar je hebt nog steeds veel meer bereikt dan iemand ooit van zou kunnen dromen in zijn leven", zo stelde Verstappen in gesprek met onder meer RacingNews365.

Een uitgebreider overzicht van reacties op (voorlopige?) afscheid van Ricciardo volt later op deze website.

Ook interessant:

Vloekende Verstappen zet F1 op scherp én op stelten

De Formule 1 was in rep en roer na de taakstraf voor Max Verstappen voor het gebruik van een vloekwoord. Iedereen vindt er wat van en vrijwel iedereen is op de hand van Verstappen. Voer voor discussie, een discussie die we ook in een kakelverse podcast 'gewoon' voortzetten.

Bekijk je de podcast liever op Youtube, dat kan hier!

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB