Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen grijpt naast prestigieuze prijs

Max Verstappen was genomineerd voor de zeer bekende Laureus World Sportsman of the Year 2024 verkiezing. De Red Bull-coureur moest deze award echter aan een ander laten.

Verstappen China
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Niet Max Verstappen maar Novak Djokovic is gekroond tot 2024 Laureus World Sportsman of the Year. De wereldberoemde tennisser won afgelopen jaar de Australian Open, French open en US open, waarmee hij in totaal 24 Grand Slams heeft gewonnen.

Verstappen kende in 2023 een briljant F1-seizoen en zegevierde liefst 19 maal. Op zeer dominante wijze kroonde hij zich voor de derde maal tot wereldkampioen na een seizoen waarin hij diverse records verbrak.

Verstappen won de award in 2022, als bekroning van het adembenemende F1-seizoen 2021. Het jaar waarin de Nederlander zijn eerste F1-titel binnensleepte door in de laatste ronde van het seizoen in Abu Dhabi af te rekenen met Lewis Hamilton.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko staat versteld van optreden Verstappen en McLaren