Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen grote afwezige in vierde en vijfde ronde Real Racers Never Quit

Max Verstappen stond tweede in de simcompetitie Real Racers Never Quit van Team Redline, maar de Nederlander gaat de titel niet pakken. Verstappen was dinsdagavond namelijk de grote afwezige tijdens de vierde en vijfde ronde.

Redline RRNQ #2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Team Redline

Waar de eerste drie rondes van Real Racers Never Quit spectaculair verliepen én goed bezet waren, stonden er in de vierde en vijfde ronde veel minder (sim)coureurs aan de start. Max Verstappen was één van de afwezigen en kan daarom de titel vergeten. De Red Bull-coureur stond voor aanvang van de vierde ronde tweede in het klassement, maar zakt door zijn afwezigheid flink weg.

Chris Lulham, de 'grote rivaal' van Verstappen in deze competitie, stond bovenaan en deed wel mee aan de vierde en vijfde ronde. Het zou in eerste instantie geen succesvolle avond voor hem worden. De Brit moest in de Formule 3-race op Virginia Raceway de zege aan Enzo Bonito laten en vloog in de eerste heat van de Formule 4-race op Aragon door de lucht. De tweede heat zou Lulham wel op zijn naam schrijven, waardoor hij ook de leiding in de stand behoudt.

Op donderdag 9 februari wordt de laatste race van Real Racers Never Quit verreden. De deelnemers rijden dan in GT3's op het circuit van Fuji. Normaal gesproken doet Verstappen dan weer mee.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko schrikt van vorm Red Bull: "Als Verstappen dat niet lukt, is er iets goed mis"