Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen haalt hard uit naar criticasters: "Ze kunnen allemaal oprotten"

Max Verstappen is totaal niet gediend van de kritiek die mensen hebben op zijn rijgedrag en de berichten over de radio tijdens de Grand Prix van Hongarije. Verstappen vindt zelfs dat die mensen kunnen oprotten.

Verstappen race Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het werd zeker niet de Grand Prix van Hongarije die Max Verstappen voor ogen had. Vanaf de derde plek had hij nog de hoop om de McLarens te kunnen bedreigen, maar hij kwam veel snelheid tekort. Bovendien werkte de strategie niet en kwam Verstappen telkens achter Lewis Hamilton terecht. Verstappen steekt de kritiek op zijn eigen team daarbij niet onder stoelen of banken.

Maar wat vindt Verstappen van de mensen die zeggen dat hij te ver gaat in de kritiek op zijn team? "Ze kunnen allemaal oprotten", zo vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. De Nederlander komt nu wel voor de tweede keer in drie races tijd in aanraking met een concurrent. In Oostenrijk kwam het namelijk tot een touché met Lando Norris.

"Ik kreeg een hoop gezeik naar mijn hoofd geslingerd in Oostenrijk, waar mensen zeiden dat ik bewoog onder het remmen. Maar ik positioneerde mijn auto in de initiële beweging en daarna hield ik hem recht", zo haalt de Nederlander nog aan. "Tijdens de race in Hongarije bleef hij (Lewis Hamilton, red.) onder het remmen maar naar rechts draaien. Daarom blokkeerde ik ook, want ik ging voor de inhaalactie. Maar ik zag dat de auto aan de buitenkant gewoon op me af bleef komen."

Verstappen vervolgt: "Anders waren we al eerder gecrasht. Ik moest proberen om de auto te stoppen en daarom blokkeerde ik mijn wielen."

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'