Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2020

Verstappen houdt vertrouwen: "Hoop dat we dit jaar nog racen"

Wanneer komen de Formule 1-coureurs in 2020 in actie? En komt er nog wel een Formule 1-seizoen of niet? Max Verstappen houdt vertrouwen.

Verstappen Barcelonda dag 4
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Vrijdagavond reed Max Verstappen een virtuele race op het virtuele circuit van Suzuka als onderdeel van het Real Racers Never Quit-kampioenschap, dat in het leven was geroepen om het ontstane lege motorsportgat op te vullen.

Het bood de coureurs enig soelaas, maar als de Nederlander kon kiezen, dan zou hij natuurlijk het liefst op het echte circuit rijden in een Formule 1-auto. "In Suzuka heb ik een paar goede Formule 1-races gekend inderdaad, maar ik hoop ten eerste natuurlijk dat we dit jaar überhaupt nog kunnen racen. Uiteraard wil ik ook heel graag terug naar Japan, zeker vanwege ons partnerschap met Honda, dat maakt die race nog net wat specialer."

"Je wil hen een goed thuisresultaat schenken, want aan het einde van de dag is het gewoon een thuisrace. Als je in Suzuka komt en de hoeveelheid fans ziet die je daar supporten, afgelopen jaar was er zelfs een grote tribune vol Honda-fans. Voor het raceweekend ben ik ook langs enkele Honda-fabrieken geweest en heb ik een showrun gedaan, er is gewoon veel aandacht voor Formule 1 daar. Ik ben daarom altijd heel blij om terug te keren in Japan."

0 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull