Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2022

Verstappen huizenhoog favoriet voor overwinning op 'zijn' Red Bull Ring

Zeg je Red Bull Ring, dan zeg je Max Verstappen. Niet alleen vanwege de enorme fanschare die jaarlijks richting het seizoen trekt, maar zeker ook vanwege de ongekende successen van de Nederlander aldaar. De bookmakers gaan uit van nóg een zege op de Oostenrijkse omloop.

Verstappen Leclerc sprintrace Austria
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPB Images

Max Verstappen mag de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk van poleposition starten. Een prima uitgangspositie, en hoewel Christian Horner er nog niet helemaal gerust op is, wijzen de bookmakers van Unibet wel vol overtuiging de Red Bull-coureur aan als de grote favoriet voor de zege. Verstappen is torenhoog favoriet dat blijkt ook wel Uit de quotering van 1.58. Leclerc volgt met een quotering van 3,75.

Dit betekent dat je bij inzet van 10 euro er bij winst van Verstappen €15,80 uitgekeerd krijgt. Wat dat betreft kan een gokje op Leclerc dus lucratiever zijn, want dan wordt er €37,50 uitgekeerd. Daarmee zijn de twee grootste favorieten meteen ook behandeld.

Carlos Sainz en Sergio Perez worden hooguit als outsiders gezien voor dagsucces op de Red Bull Ring. Voor een Spaanse zege wordt €110,- uitgekeerd, terwijl een Mexicaanse zege die teller doet oplopen tot €150,-.

Red Bull ondertussen is favoriet bij de teams (1.50), op gepaste afstand gevolgd door Ferrari (3.25). Het derde team op dat lijstje, Mercedes, laat een quotering zien van 18.00.

Je kan bij Unibet inzetten op de winnaars van de race, maar bijvoorbeeld ook op wie er later dit jaar met de wereldtitel vandoor gaat, bij zowel de coureurs als de teams. Ook in die rijtjes staan Verstappen respectievelijk Red Bull bovenaan als de favorieten.

Let op: Odds kunnen veranderen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Odds winnaar Formule 1 GP Oostenrijk 2022

Coureur Odds
Max Verstappen 1.58
Charles Leclerc 3.75
Carlos Sainz 11.00
Sergio Perez 15.00
George Russell 26.00
Lewis Hamilton 46.00

Formule 1 GP Oostenrijk 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Oud-teambaas Steiner: "50/50 kans dat deze coureur nieuwe Verstappen wordt"